Min: €0 Max: €150

Legbordstellingen GS3 zijn een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan efficiënte opslagoplossingen. Deze stellingen bieden niet alleen een georganiseerde manier om goederen op te slaan, maar ze dragen ook bij aan een verbeterde workflow en ruimteoptimalisatie. In deze gids gaan we dieper in op wat legbordstellingen GS3 zijn, hun voordelen en hoe ze kunnen worden toegepast.

Hier ziet u een afbeelding van de legbordstellingen die u bij ons kunt bestellen:

Legbordstellingen GS3 

Door de vele maatvoeringen van deze legbordstellingen, zijn ze bijna in elk magazijn toepasbaar.
Op het legbord is ruimte voor barcode stickers of magneetstrippen, daardoor is deze legbordstelling uitermate geschikt voor orderpick magazijnen.

Door de legbordstelling rug aan rug te zetten, kan men een dubbele rij vormen.

Onze GS3 legbordstellingen zijn leverbaar in de volgende maten:

Leverbaar in de hoogtes: En in de dieptes:
2000 mm
2200 mm
2500 mm
3000 mm
3500 mm
4000 mm
4500 mm 
200 mm
300 mm
400 mm
500 mm
600 mm
800 mm
1000 mm


Draagvermogens kunnen zelfs worden behaald tot wel 100Kg per 10cm diepte!

Dus maximale draagvermogens:*

200 mm - 200Kg
300 mm - 300Kg
400 mm - 400Kg

*Bij legborden van 1000 mm breedte

Wat zijn Legbordstellingen GS3?

Legbordstellingen GS3 zijn een type opslagsysteem dat bestaat uit stalen rekken met verstelbare planken. Deze stellingen zijn ontworpen om diverse soorten goederen op te slaan, van kleine onderdelen tot grotere voorraden. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen, werkplaatsen, winkels en zelfs kantoren vanwege hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid.

Belangrijkste Kenmerken

  • Verstelbare Planken: Een van de belangrijkste kenmerken van legbordstellingen GS3 is dat de planken in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u de ruimte aanpassen aan de hoogte van de opgeslagen goederen, waardoor verspilde ruimte wordt geminimaliseerd.
  • Robuuste Constructie: Deze stellingen zijn gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Ze zijn bestand tegen zware belastingen en kunnen jarenlang meegaan.
  • Snelle Montage: Legbordstellingen GS3 zijn relatief eenvoudig te monteren, wat kostbare tijd en arbeid bespaart.

Voordelen van Legbordstellingen GS3

Het gebruik van legbordstellingen GS3 biedt tal van voordelen voor bedrijven:

Ruimteoptimalisatie

Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om uw opslagruimte optimaal te benutten. De verstelbare planken maken het gemakkelijk om de beschikbare ruimte te maximaliseren, wat vooral handig is in magazijnen waar ruimte schaars is.

Organisatie en Overzicht

Legbordstellingen GS3 zorgen voor een georganiseerde opslagomgeving. Met duidelijke toegang tot al uw goederen kunt u snel vinden wat u nodig heeft, wat de efficiëntie verhoogt en de kans op fouten vermindert.

Veelzijdigheid

Deze stellingen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu kleine onderdelen, archieven, gereedschap of productvoorraden moet opslaan, legbordstellingen GS3 kunnen aan al uw behoeften voldoen.

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van legbordstellingen GS3 kunt u kosten besparen op dure opslagruimte. U kunt meer goederen op een kleinere ruimte opslaan, wat leidt tot lagere huur- en operationele kosten.

Toepassingen

Legbordstelling GS3 kan in verschillende sectoren worden toegepast:

  • Magazijnen: Voor het opslaan van voorraden en inventaris.
  • Werkplaatsen: Voor het organiseren van gereedschap en materialen.
  • Winkels: Voor het tentoonstellen van producten en het opslaan van voorraad.
  • Kantoren: Voor het archiveren van documenten en kantoorbenodigdheden.

Investeer in legbordstellingen van GS3

Legbordstellingen GS3 zijn een waardevolle investering voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan geoptimaliseerde opslagruimte en verbeterde organisatie. Met hun verstelbare planken, robuuste constructie en veelzijdigheid bieden ze praktische voordelen die de efficiëntie verhogen en kosten besparen. Overweeg deze stellingen voor uw opslagbehoeften en ervaar de voordelen van een goed georganiseerde ruimte.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »